Ervaringen van sporters bij Good Times Personal Training

Dick (55) had als doel 5 km onafgebroken te kunnen hardlopen. We begonnen met 1 minuut lopen, inmiddels loopt hij moeiteloos 15 km, en we werken naar zijn volgende doel toe, een snelle 10 km! Dick vertelt over de trainingen: 

"Mieke motiveert je sterk om fit te worden. Daardoor heb ik een goede conditie gekregen. En niet onbelangrijk, een betere ademhaling.

Ik heb weer veel energie als wij getraind hebben. Mieke traint zodanig dat risico’s op blessures worden geminimaliseerd."

 

Stef (26) had vaak last van zijn onderrug en wilde daarnaast wat kilo's afvallen:

"Mieke helpt bij het uitvoeren van de oefeningen met de juiste techniek, en maakt de trainingen uitstekend op maat en op niveau. Daarnaast helpt Mieke met het stellen van uitdagende, maar realistische doelen. Dankzij Mieke heb ik minder last van blessures en voel ik me steeds fitter."

 

Luuk heeft samen met enkele collega's getraind om een obstaclerun te starten. De groepsleden zeggen over de trainingen: 

Christine (25): "Miekes positiviteit is aanstekelijk en ze is heel alert op lichaamshouding en dergelijke, met het oog op voorkomen van blessures. Dat vind ik heel belangrijk in een personal trainer!"

 

Sandra (29): "Een leuke en motiverende training, speciaal op maat gemaakt."

 

Luuk (23): "We gingen bij jou in training als groep. Een soort team spirit ontstond er, niet alleen omdat wij ons best deden, maar ook omdat jij een erg motiverende factor was. Je kon goed de groep ompraten om door te zetten door je actieve houding, bijna alsof je zelf ook mee deed met de training. Ik vind dat je een erg leuke trainer bent waarbij je niet het gevoel krijgt alsof je slechts een extra naamplaatje bent. Jij interacteerde met ons niet alleen door fysieke training en ons simpelweg oefeningen te geven, maar door motivatie. Hierdoor is het niet alleen hard trainen, maar ook erg leuk trainen. Ik vond mn trainingstijd met jou top mieke"